Regoutstraat 20, Gouda

Mooi 3-(voorheen 4)kamer hoekappartement op de tweede etage van een kleinschalig complex. De woning is voorzien van C.V. en heeft een fraaie ligging met zowel voor- als achter vrij zicht over groen.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree met bellenbord, brievenbussen en trappenhuis.

Tweede etage:
Entree. Hal met toegang tot de diverse ruimtes. De L-vormige woonkamer is vergroot door het bijtrekken van een slaapkamer, heeft veel lichtinval en is o.a. voorzien van een kersen laminaatvloer, strak gestuukte wanden, een Frans balkon en een screen. Aansluitend ligt de hoofdslaapkamer met parketvloer, stucwerk wanden en toegang tot het balkon aan de achterzijde.
De dichte keuken is eenvoudig uitgevoerd in wit en biedt tevens toegang tot het balkon. Slaapkamer 2 is tevens gelegen aan de achterzijde en voorzien van een laminaatvloer. De badkamer is uitgevoerd in wit en voorzien van een wastafel en douchegelegenheid. Toilet met fonteintje.
Er is aan de achterzijde een mooi woningbreed balkon met een kast voorzien van de C.V.-combiketel.

Bijzonderheden: 
Dit leuke hoekappartement is fraai gelegen met zowel aan de voor- als achterzijde vrij uitzicht over groen. De woning is in 2010 geheel voorzien van centrale verwarming middels een Intergas HR combiketel. In 2009 is er dubbel glas geplaatst en in 2011 is er bovendien een screen bij de woonkamer aangebracht. De groepenkast is vervangen in 2012. In de onderbouw is een eigen berging aanwezig.
Het appartement maakt deel uit van een coöperatieve vereniging, huurder moet zich voorstellen aan de vereniging en zich houden aan het reglement van de vereniging.

Afmetingen:
Woonkamer: ca. 6.20×4.88/2.68
Keuken: ca. 3.55×2.00
Slaapkamer 1: ca. 3.95×2.75
Slaapkamer 2: ca. 3.55×2.25

 

Servicekosten v.v.e € 140,- waarvan € 70,- word doorberekend naar de huurder.

Knipsel

Knipsel1 Knipsel3 Knipsel4