Willem de Rijkelaan 70, Waddinxveen

Op een aantrekkelijke locatie gelegen 3-kamer appartement met vrij uitzicht aan voor- en achterzijde over het groen. In 2012 is de complete cv-installatie aangelegd, de meterkast vervangen en een nieuwe keuken met diverse inbouwapparatuur geplaatst. Deze keurig verzorgde woning is gelegen op de 2e verdieping en is bereikbaar middels gesloten entree met intercom. Het beschikt over 2 balkons en een berging in de onderbouw. Het appartement is gebouwd in circa 1963 en heeft een gebruiksoppervlakte wonen van circa 61 m2 (exclusief loggia en balkon) en 220m3 inhoud. 

Indeling: Entree/hal met vernieuwde meterkast (4 groepen en aardlekschakelaar) en vaste kast; Deels betegelde toiletruimte met closet; Gesloten keuken met rechte lichtkleurige opstelling (2012) voorzien van inbouwapparatuur: koelkast, gaskookplaat, oven en afzuigkap; In de vaste kast – in dezelfde uitvoering als de keuken- is de cv-combiopstelling (Nefit HR, 2012) en wasmachineaansluiting aanwezig; Vanuit de keuken is er zowel toegang tot het balkon (westen) als tot de nette, geheel modern betegelde badkamer met douchecabine en wastafel met meubel; Slaapkamer aan de voorzijde met toegang tot het balkon op het oosten; Woonkamer aan de voorzijde met een aluminium schuifraamkozijn met dubbelglas; Slaapkamer aan de achterzijde; Het gehele appartement is voorzien van een keurige laminaatvloer en structuurverf wandafwerking.

Bijzonderheden: Deels voorzien van dubbelglas. Bijdrage aan de actieve Vereniging van Eigenaren is € 71,- per maand. De oplevering is in overleg.

Borgstelling / Huurprijs,

Borgstelling twee keer de maandhuur.
Huur € 850 ,- per maand.

Maatvoering gebaseerd op de NEN norm 2580. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen geen aanspraken worden ontleend.

Knipsel10 Knipsel9 Knipsel8 Knipsel6 Knipsel7 Knipsel5 Knipsel4 Knipsel3 Knipsel2 Knipsel 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *